Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Zie jij door de bomen het bos nog wel?

Zie jij door de bomen het bos nog wel?
8 maart 2017 willem

Zie jij door de bomen het bos nog wel?

Je bent zover! Op zoek naar jezelf, je geluk of naar manieren en mogelijkheden jouw eigen leven (weer) in de handen te nemen, zelf de regie te pakken. Handvatten om om te gaan met emoties, verlies, overtuigingen, waarden en normen. Manieren om te herbeslissen over keuzes ooit gemaakt. Vol goede moed bezoek je websites over Persoonlijke Ontwikkeling en, wellicht, over NLP. En dan? Dan merk je dat er meer opleidingsinstituten zijn dan je ooit had gedacht. Je zoektocht is net begonnen en nu al zie je door de bomen het bos niet meer.

Vertwijfelt stuur je een aantal opleidingsinstituten een mail, en of belt er een paar op met een vraag over onderscheidend vermogen van het instituut, over accreditaties, over mogelijkheden tot kennismaken met trainers en meer. En allemaal zeggen ze hetzelfde en ze doen ook allemaal hetzelfde. NLP aan de keukentafel, in een tuinhuis, ergens op zolder of waar dan ook. Jij krijgt dezelfde opleiding en programma’s als je mede cursisten en voordat je het weet ben je weer het kind in de klas met kinderen die allemaal op hetzelfde moment hetzelfde leren.

Wij doen het net even anders, door de vraag: Wat heb jij nodig?? En weet je dat nog niet? Dan gaan we samen op zoek, middels een talenscan, een gesprek,  en meer. Een opleiding of training met dat wat jij op dit moment in jouw leven nodig hebt. Is dat wat je zoekt? Dan heb jij het bos gevonden.