Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Samen Leven, Samen Leren, Samen Werken

Samen Leven, Samen Leren, Samen Werken
21 maart 2017 willem

ITAN ACADEMIE: Bundeling van Kennis en Kracht

ITAN bouwt aan  ITAN ACADEMIE
met Post HBO onderwijs voor persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie

ITAN richt zich op modulair onderwijs voor professioneel leiderschap, effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Door het aanbieden van verschillende leertrajecten en modulen op het gebied van Psychologie, Systemisch werken, Transactionele Analyse, Neurolinguïstisch Programmeren en Hypnotherapie kun jij leren over en werken aan persoonlijke en/of professionele doelen.

De opleidingen zijn geschikt voor mensen die zich willen ontwikkelen tot professioneel coaches, leidinggevende, consultants, projectmanagers, HR en P&O professionals, loopbaanbegeleiders, docenten, hulpverleners, trainers en verder iedereen die zich op het raakvlak van mens en organisatie beweegt.

ITAN werkt al meerdere jaren samen met gespecialiseerde trainers op diverse vakgebieden om het onderwijs voor persoonlijke ontwikkeling en mensgerichte communicatie te professionaliseren. Door het gecombineerd aanbieden van veelzijdige leertrajecten en zelfs een driejarige Post HBO opleiding is ITAN ACADEMIE er in geslaagd een krachtig en eigentijds opleidingsaanbod te realiseren.

Wil je graag meer weten over bovenstaande berichtgeving of heb je vragen over je opleiding of het voornemen om een opleiding te volgen, bel met ITAN: 06 30 54 54 03 (mailen kan ook via info@itan.nl)