Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Over ons

ITAN Persoonlijke ontwikkeling

Helpt je het beste uit jezelf halen

ITAN helpt mensen het beste uit zichzelf te halen en geeft daarvoor opleidingen, trainingen en coaching. ITAN is actief in Noord- en Midden-Nederland en verzorgt NLP trainingen in Groningen, Hoogeveen, Zwolle, Amersfoort, Almere, Enschede en Arnhem. Naast NLP biedt ITAN ook andere methoden voor persoonlijke ontwikkeling, zoals systemisch werk en transactionele analyse. Bij alle opleidingen staat steeds het werken aan communicatie, persoonlijke groei en bewustwording centraal. Er wordt gewerkt met een team van ervaren trainers.

Kernwaarden
Alle opleidingen en trainingen van ITAN zijn gebaseerd op de volgende kernwaarden:

 • doelgericht en praktisch
 • plezier en persoonlijke aandacht
 • inzicht en inspiratie
 • verandering en resultaat

Lidmaatschap, certificering, accreditaties
ITAN is aangesloten bij:

 • ABNLP voor certificering van de opleidingen NLP Practitioner, NLP Master en NLP Trainer
 • CRKBO als erkende instelling zoals bedoeld in de Europese btw-richtlijn

ITAN-leerstrategie
Bij onze opleidingen werken we met de ITAN-leerstrategie. Dit betekent:

 • Focus op je doelen
  Wat wil je bereiken met het volgen van de opleiding? Wat is voor jou op dit moment in je leven belangrijk en hoe wil je je ontwikkelen? Aan het begin van de opleiding formuleer je je doelen en tijdens de opleiding is er aandacht voor de voortgang in het bereiken ervan.
 • Gebruikmaken van je onbewuste
  Je leert steeds meer contact te maken met je onbewuste zodat het je op een krachtige manier helpt bij het leren, bij het bereiken van je doelen etc.
 • Veel oefenen
  De opleidingen zijn praktijkgericht. Dat uit zich onder meer in veel oefenen met de lesstof, zodat je alles daadwerkelijk gemakkelijk en effectief kunt toepassen. Tussen de opleidingsblokken door kom je bijeen met een intervisiegroep.

Ontstaan ITAN
De naam ITAN staat voor Instituut voor Training en Advies Nederland. ITAN is in 2004 in Groningen opgericht door John Martinus. Samen met Anita Pardijs heeft hij ITAN tien jaar met hart en ziel gerund. Om ruimte te krijgen voor een sabbatical hebben John en Anita ITAN in 2014 overgedragen aan de huidige eigenaar, Willem Rietberg.

Coaching
Naast de opleidingen en trainingen kun je bij ITAN ook terecht voor coaching. We werken in principe met een beperkt aantal sessies, verdeeld over enkele maanden. Neem gerust contact op voor meer informatie. Het tarief voor particulieren is € 125,- per 1,5 uur, incl. btw.