Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Systemisch Werken (2 dagen)

Systemisch Werken (2 dagen)

Inzicht in de achtergrond

In het systemisch werken met opstellingen wordt zichtbaar dat we als mens onlosmakelijk zijn verbonden met ons familiesysteem, met het gezin waaruit we komen en de generaties daarvoor. Dynamieken en verstoringen in het familiesysteem kunnen o.a. invloed hebben op onze relaties, kinderen, gezondheid en ons werk.

Inhoud van de tweedaagse training
Een opstelling is een manier van ruimtelijk inzichtelijk maken wat er in het betreffende systeem speelt. Dit kan een familiesysteem zijn, een organisatiesysteem, het sociale netwerk, etc. De opstelling toont dynamieken en oplossingsrichtingen en dat kan tot rust en begrip leiden. Tegelijkertijd brengt het, soms direct en soms na een tijd, ruimte voor verandering en beweging.

Wat kun je ermee?
Het volgen van een tweedaagse training Systemisch Werken kan je diverse inzichten en resultaten opleveren:

  • Je krijgt meer inzicht in je eigen familiesysteem en de invloed ervan op je leven.
  • Je ontwikkelt je kennis over systemisch werk en leert met een systemische blik te kijken.

Data

Duur: 2 dagen
Tijden: van 9.30 tot 17.00 uur

vrijdag 11 en zaterdag 12 januari 2019

 

Investering

€ 449,-

Inclusief koffie/thee, lunch.

Data & Aanmelden

]

Eerst even overleggen? Neem gerust contact met ons op.

Optie 1: Bel me terug

We bellen je graag terug om even het gesprek met je aan te gaan. Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Optie 2: Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek gaan we met jou in gesprek over je leervraag en kunnen we je een persoonlijk leerplan aanbieden die aansluit bij jouw leerbehoefte.

Meer informatie

Optie 3: Gratis kennismaken

Regelmatig geven we op meerdere locaties in Nederland gratis informatiemomenten waar je met ons kunt kennismaken en waar jij je vragen kunt stellen.

Meer informatie

Deze training binnen jouw organisatie?

We komen graag langs om in een vrijblijvend gesprek te bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze training (of een andere training/opleidingen) binnen jouw organisatie te geven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze trainingen en opleidingen binnen (een deel van) je organisatie te houden? Laat je gegevens hier achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 0299-743481.

Bel mij terug voor incompany aanvraag

Bel me terug