Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Hypnose & Mindfulness (2-daagse)

Gratis kennismaken Vrijblijvend adviesgesprek Data & Aanmelden

Hypnose & Mindfulness

LEER BEWUST EN ONBEWUST AANDACHT GEVEN

In deze praktische tweedaagse aandacht en training leer je de belangrijkste inzichten uit zowel Mindfulness en Hynose. Mindfulness is de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Door je bewust te zijn en je aandacht te richten op, kun je makkelijker afstand nemen, jezelf beter concentreren, jezelf mentaal ontspannen, leren om te genieten en meer rust te ervaren in je leven. Met Hypnose leer je direct toegang te krijgen tot het onderbewuste waarbij zowel lichaam en geest ontspannen en geconcentreerd zijn.

Inhoud van de tweedaagse
Tijdens de tweedaagse maak je kennis met het onbewuste, pas je visualisatieoefeningen toe, leer je bewustwording en aandachts-technieken en ervaar je hypnose die o.a. gebaseerd is op het werk van de Amerikaanse psychiater en hypnotherapeut Milton Erickson. Zowel Mindfulness als Hypnose, zoals vandaag de dag worden toegepast creëren voor jezelf en voor anderen een bewustzijnstoestand waar je aan de ene kant een grote mate van rust en ontspanning ervaart en aan de andere kant een enorme focus en concentratie.

Wat kun je met Mindfulness
– Onderzoeken van obstakels en belemmeringen
– Bewustworden van gedachten, gevoelens en ervaringen
– Stress herkennen en leren reduceren.

Wat kun je met Hypnose
– Bewust maken wat er onbewust speelt
– Veranderen van gedachten, handelingen en gedrag
– Het loslaten van angsten, blokkades en belemmerende overtuigingen

Met Mindfulness en Hypnose ontdek je welke onbewuste processen ons dagelijks sturen. Je leert ze te herkennen, te accepteren en als jij dat wilt, te veranderen. Bewustwording wat je onbewust doet en wat je onbewust met je meedraagt. Innerlijk verbinding maken met jezelf en leren over jezelf en hoe je in elkaar zit. Een waarachtige ontdekkingsreis door naar jezelf te leren kijken, te luisteren en te voelen wat je voelt. Vaak een pure verwondering en vaak een hele bijzondere weg naar balans, rust en mentaal- en lichamelijk herstel.

Meer over hypnose

Hypnose

De mythe over hypnose is eigenlijk een gemiste kans. Moderne hypnose, zoals deze vandaag de dag wordt toegepast is een vorm van suggestieve communicatie en geconcentreerde aandacht. Je creëert voor jezelf en anderen een bewustzijnstoestand waar aan de ene kant een grote mate van rust en ontspanning wordt ervaren en aan de andere kant een enorme focus en concentratie

Hypnose houdt zich bezig met de onbewuste processen die ons dagelijks sturen. Je leert ze herkennen en het is aan jou om deze, als jij dat wilt, te veranderen. Maak bewust wat je onbewust doet en wat je onbewust met je meedraagt. Innerlijk verbinding maken met jezelf en leren hoe je in elkaar zit. Stap in een ontdekkingsreis door naar jezelf te leren kijken, te luisteren en te voelen wat je voelt. Hypnose is pure verwondering en vaak een bijzondere weg naar mentale genezing en lichamelijk herstel.

Data

Duur training: 2 dagen
Tijd: 09.30 uur- 17.00 uur
Cursus op aanvraag

Investering

€ 449,- inclusief materiaal, koffie/thee

Deze training binnen jouw organisatie?

We komen graag langs om in een vrijblijvend gesprek te bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze training (of een andere training/opleidingen) binnen jouw organisatie te geven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze trainingen en opleidingen binnen (een deel van) je organisatie te houden? Laat je gegevens hier achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 0299-743481.

Bel mij terug voor incompany aanvraag

Bel me terug