Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Vind je passie

Inhoud

De tijd vliegt! Het leven gaat in een sneltreinvaart, voordat je het weet is een deel van de reis voorbij en ben je onderweg naar het volgende station. Hoe fijn is het dan om even uit te stappen en te kijken of je nog wel in de juiste richting reist? Een pas op de plaats om te kijken of je nog je passie volgt? Weet jij waar je passie ligt? Of ben je die onderweg kwijtgeraakt? In een training van vier dagdelen gaan we graag met jou op zoek naar je passie en de mogelijkheden om je passie (weer) onderdeel van je levensreis te laten zijn. Dit doen we onder andere door samen met jou te kijken naar momenten in je leven waarin je in je kracht stond en bruiste van de energie. Wat wil je daarvan nu opnieuw in je leven een plek geven? En op welke manier ga je dit bereiken?

Voor wie?
Deze training is precies iets voor jou als je je afvraagt of je nog wel datgene doet waar je energie van krijgt. De training is voor iedereen die zich opnieuw bewust wil worden van zijn/haar passie en die passie (opnieuw) onderdeel wil laten zijn van zijn/haar leven.

Inhoud van de training
Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van diverse actieve werkvormen (o.a. NLP) en is er aandacht voor de volgende onderdelen:

  • Kijken naar momenten in je leven waar jij je passie voelde
  • Onderzoeken van je energiegevers en energienemers
  • Een persoonlijk doel formuleren
  • Het persoonlijke doel versterken en ervaren wat het voor jou betekent om je doel te bereiken
  • Tools om met je persoonlijke doel aan de slag te gaan

Wat kun je ermee?

  • Je hebt inzicht in de rode draad in je leven met betrekking tot passie en energie
  • Je weet wat je energiegevers en energienemers zijn
  • Je hebt een persoonlijk doel geformuleerd waarmee je aan de slag kunt
  • Je beschikt over diverse tools die je helpen om je doel te bereiken

Data

Duur training: 4 dagdelen

Zwolle
Cursus op aanvraag

Investering

€ 395,- inclusief materiaal, koffie/thee

Eerst even overleggen? Neem gerust contact met ons op.

Optie 1: Bel me terug

We bellen je graag terug om even het gesprek met je aan te gaan. Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Optie 2: Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek gaan we met jou in gesprek over je leervraag en kunnen we je een persoonlijk leerplan aanbieden die aansluit bij jouw leerbehoefte.

Meer informatie

Optie 3: Gratis kennismaken

Regelmatig geven we op meerdere locaties in Nederland gratis informatiemomenten waar je met ons kunt kennismaken en waar jij je vragen kunt stellen.

Meer informatie

Ervaringen van cursisten

“Iedere oefening afzonderlijk geeft een bewustwording van je eigen patronen en gedachtegangen. Dat werkt heel verhelderend. Het zet nieuwe inzichten in jezelf in gang en dwingt je na te denken over zaken die vanzelfsprekend lijken maar het niet zijn.”

Karin, managementassistent/zelfstandig ondernemer

“Ik vond het een verhelderende training met opdrachten die mij raakten. De tijd ging snel, jammer dat het nu al klaar is.”

Femke

“Het heeft mij verder inzicht gegeven in waar ik mij de komende jaren voor in wil gaan zetten. Waar mijn focus ligt en waar ook één van mijn passies ligt.”

Annette

“Deze training is een aanbeveling voor mensen die zin hebben in een volgende stap en nog zoekende zijn hoe dat er precies uit moet zien.”

Esthelle, begeleider bijzondere zorg

Deze training binnen jouw organisatie?

We komen graag langs om in een vrijblijvend gesprek te bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze training (of een andere training/opleidingen) binnen jouw organisatie te geven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze trainingen en opleidingen binnen (een deel van) je organisatie te houden? Laat je gegevens hier achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 0299-743481.

Bel mij terug voor incompany aanvraag

Bel me terug