Contact: 0299-743 481

Hypnose

Gratis kennismaken Vrijblijvend adviesgesprek Data & Aanmelden

Hypnose

Hypnose

De mythe over hypnose is eigenlijk een gemiste kans. Moderne hypnose, zoals deze vandaag de dag wordt toegepast is een vorm van suggestieve communicatie en geconcentreerde aandacht. Je creëert voor jezelf en anderen een bewustzijnstoestand waar aan de ene kant een grote mate van rust en ontspanning wordt ervaren en aan de andere kant een enorme focus en concentratie

Hypnose houdt zich bezig met de onbewuste processen die ons dagelijks sturen. Je leert ze herkennen en het is aan jou om deze, als jij dat wilt, te veranderen. Maak bewust wat je onbewust doet en wat je onbewust met je meedraagt. Innerlijk verbinding maken met jezelf en leren hoe je in elkaar zit. Stap in een ontdekkingsreis door naar jezelf te leren kijken, te luisteren en te voelen wat je voelt. Hypnose is pure verwondering en vaak een bijzondere weg naar mentale genezing en lichamelijk herstel.

Data

Duur training: 2 0f 4 dagen
Tijd: 09.30 uur- 17.00 uur

Investering

€ 449,- inclusief materiaal, koffie/thee

Eerst even overleggen? Neem gerust contact met ons op.

Optie 1: Bel me terug

We bellen je graag terug om even het gesprek met je aan te gaan. Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Optie 2: Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek gaan we met jou in gesprek over je leervraag en kunnen we je een persoonlijk leerplan aanbieden die aansluit bij jouw leerbehoefte.

Meer informatie

Optie 3: Gratis kennismaken

Regelmatig geven we op meerdere locaties in Nederland gratis informatiemomenten waar je met ons kunt kennismaken en waar jij je vragen kunt stellen.

Meer informatie

Deze training binnen jouw organisatie?

We komen graag langs om in een vrijblijvend gesprek te bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze training (of een andere training/opleidingen) binnen jouw organisatie te geven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze trainingen en opleidingen binnen (een deel van) je organisatie te houden? Laat je gegevens hier achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 0299-743481.

Bel mij terug voor incompany aanvraag

Bel me terug