Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Energiek leven

Inhoud

Alles is energie. Mijn leven stroomt! Of kan het beter? Het begint in mijn bewustzijn met mijn gedachten en opvattingen, over ‘wat dan ook maar’! Al mijn opvattingen, gedachten hebben een oorsprong. Op het moment in mijn leven dat iets speelde heb ik een keuze gemaakt. Die keuze kan een gezonde uitwerking op me hebben gehad, of een minder gezonde. Allemaal hebben we veel dingen (aan)geleerd. Sommige dingen zijn voor mij wellicht heel ‘normaal’, omdat ik ze zo goed en zo lang al ken en ze heel vertrouwd voor me zijn. Maar, misschien zijn ze helemaal niet zo gezond.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor iedereen die meer gezondheid en geluk in zijn leven wil ervaren. Voor iedereen die op dit moment in zijn leven graag (oude) patronen wil transformeren of loslaten en dicht(er) bij zichzelf wil zijn. Ervaring in het werken met energie is niet nodig. Hierin te ‘geloven’ ook niet. Er voor openstaan en oprechte belangstelling hebben is helemaal voldoende.

Inhoud van de training
In deze training leer je energie bewust te ervaren en waar te nemen bij jezelf en anderen. Je leert de betekenissen van klachten, symptomen, gedragingen kennen en de taal van energie via de 7 chakra’s kennen. Je leert zodanig te werken met energie dat blokkades kunnen oplossen en de balans weer kan herstellen in jezelf en in anderen (wanneer je anderen hiermee zou helpen).

Theorie en praktijk
Theorie, uitleg – de taal van energie via de 7 chakra’s (dit zijn hoofdenergiecentra). Ervaring – door veel te oefenen met: zelf energie ervaren, energie waarnemen bij anderen, energie positief sturen zodat balans hersteld wordt. Literatuur: Alles kan geheald worden.

Data

Duur training: 1 dag

Cursus op aanvraag

Investering

€ 449,- koffie/thee

Eerst even overleggen? Neem gerust contact met ons op.

Optie 1: Bel me terug

We bellen je graag terug om even het gesprek met je aan te gaan. Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Optie 2: Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek gaan we met jou in gesprek over je leervraag en kunnen we je een persoonlijk leerplan aanbieden die aansluit bij jouw leerbehoefte.

Meer informatie

Optie 3: Gratis kennismaken

Regelmatig geven we op meerdere locaties in Nederland gratis informatiemomenten waar je met ons kunt kennismaken en waar jij je vragen kunt stellen.

Meer informatie

Deze training binnen jouw organisatie?

We komen graag langs om in een vrijblijvend gesprek te bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze training (of een andere training/opleidingen) binnen jouw organisatie te geven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze trainingen en opleidingen binnen (een deel van) je organisatie te houden? Laat je gegevens hier achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 0299-743481.

Bel mij terug voor incompany aanvraag

Bel me terug