Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Dogsen: jij en jouw hond samen in balans

Gratis kennismaken Vrijblijvend adviesgesprek Data & Aanmelden

Dogsen: Jij en jouw Hond samen in balans

Je hebt je er goed op voorbereid en weloverwogen een fokker gevonden. Zijn de pups geboren, dan ga je regelmatig je nieuwe huisgenoot bezoeken. De pup is te leuk en te lief. Na een week of acht komt de pup dan eindelijk bij jou in huis en dan? Wat ga je doen? Ga je direct de eerste week aan de slag op de puppycursus of krijgt jouw hondje de kans om zich op een natuurlijke manier te ontwikkelen? Mag jouw hond hond zijn of moet de hond zich aan jouw welgemeende waarden en normen aanpassen? En over welke waarden en overtuigingen hebben we het dan? Help jij jouw hond in zijn persoonlijke ontwikkeling of mag de hond ook jou helpen als hij je een spiegel voorhoudt?

NLP is goed te gebruiken voor het verantwoord opvoeden van jouw hond, toch staat deze dag speciaal in het teken van jou!

Dogsen
Is ‘a way of life’, plezier voor mens en dier. Samen ontspannen door optimaal wederzijds respect. Dogsen is heerlijk en eerlijk samen het leven leven, in alle rust en eenvoud genieten van elkaar. 

dogsen

Inhoud

Wat ga je doen?

We gaan aan de gang met een aantal belangrijke basisprincipes van de NLP, zoals het ontdekken wat jouw model van de wereld is en hoe je dat kunt gaan bekijken ten aanzien van je hond. Kun jij werkelijk invullen wat hij denkt of voelt? Of zijn er toch belemmerende overtuigingen die parten spelen in de relatie tussen jou en je hondenvriend?

En zo stellen wij ons nog een aantal dringende vragen, die de kijk op jouw relatie met je hond mogelijk kunnen veranderen en verbeteren, met behulp van oefeningen gedurende de dag.

Voor wie?

Deze dag is geschikt voor iedereen die bereid is te investeren in zichzelf en zijn hond op persoonlijk vlak.

Doel stellen

Deze dag staat in het teken van 1 doel die jij jezelf van tevoren stelt die te maken heeft met jouw hond. We gaan kijken of dit doel haalbaar is en of we stappen kunnen maken richting dit doel.

Ontspannen met je hond

Wat deze dag zo uniek maakt, is dat we werken aan “Ontspannen met je hond”, gegeven door Mieke Voerman. Zij neemt je mee ‘op een reis naar Rust en Ontspanning’. Je krijgt tools mee naar huis om daar zelf mee aan de slag te gaan. En…als je meedoet op die dag, ontvang je ook nog een heel gaaf cadeau van Mieke!
Mieke is gedragstherapeut bij Dogsen en specialist in conflictvermijdende communicatie tussen hond en mens.

Deze 1-daagse training is ’s ochtends zonder hond en ’s middags met hond.

 

Datum

Duur training: 1 dag
Cursus op aanvraag

9.30  – 12.00 uur
Conflictvermijdende Communicatie
(zonder hond)

13.00 -14.00
Dogsen met hond
14.15- 15.30
Tops en tips

locatie: volgt op basis van aantal deelnemers

Investering

‘Jij en jouw hond in balans’ Dagtraining € 99,- inclusief manual, koffie/thee & lekkers
Privé Dogsen met hond per 45 minuten € 35,-

Eerst even overleggen? Neem gerust contact met ons op.

Optie 1: Bel me terug

We bellen je graag terug om even het gesprek met je aan te gaan. Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Optie 2: Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek gaan we met jou in gesprek over je leervraag en kunnen we je een persoonlijk leerplan aanbieden die aansluit bij jouw leerbehoefte.

Meer informatie

Optie 3: Gratis kennismaken

Regelmatig geven we op meerdere locaties in Nederland gratis informatiemomenten waar je met ons kunt kennismaken en waar jij je vragen kunt stellen.

Meer informatie

Deze training binnen jouw organisatie?

We komen graag langs om in een vrijblijvend gesprek te bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze training (of een andere training/opleidingen) binnen jouw organisatie te geven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze trainingen en opleidingen binnen (een deel van) je organisatie te houden? Laat je gegevens hier achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 0299-743481.

Bel mij terug voor incompany aanvraag

Bel me terug