Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Dat klinkt als muziek in mijn oren

Gratis kennismaken Vrijblijvend adviesgesprek Data & Aanmelden

Dat klinkt als muziek in mijn oren

Inhoud

Hoe klinkt mijn leven? Klinkt het als muziek in mijn oren?
 Hoe zou ik graag willen dat het klinkt?


 Aan de hand van ons leven op dit moment gaan we samen muziek maken.
 Muziek is helend, werkt transformerend. Hoe klinkt mijn leven als ik het zou zingen? Of zou spelen op een instrument? Of hoe klinkt mijn leven in een ritme(bijvoorbeeld met kleine of percussie instrumenten)?

Eerst gaan we onderzoeken wat er in elk van ons leeft, door te reflecteren voor mijzelf. Er over te denken, voelen, misschien wat dingen op te schrijven, of in woorden te vatten en te delen in veilige groepjes. 
Daarna gaan we klinken en muziek (ervan) maken!

We ontdekken of er harmonie is, coherentie, of dat we elk trillen op ons eigen verhaal.
We gaan thema’s ontdekken en kijken waar we elkaar kunnen ontmoeten in muziek.
 Waar ben ik mezelf? Kan ik mezelf zijn en bijdragen aan het geheel? Waar vinden we elkaar?Je leert

  • Waar te nemen wat er nu in je leeft en wat er speelt in je leven, aan gevoelens en thema’s. Er is ruimte dit te uiten, in woorden, op papier en in klank of ritme.
  • Samen te klinken. Misschien zijn er gelijksoortige (levens)thema’s bij collega-cursisten, of thema’s die wanneer ze klinken best goed bij elkaar lijken te passen, terwijl ze mogelijk van elkaar verschillen in woorden of op papier.

Voor wie
Voor iedereen die op een creatieve, muzikale manier uiting wil geven aan alles wat er in zijn hart leeft, alles. Muzikale kennis is geen vereiste. Maar speel je een instrument dat je mee kunt nemen: zeker doen!

Je krijgt
Een creatieve dag, met ruimte voor ervaren, realiseren in jezelf en vervolgens creatief uiten van wat er in je leeft. Dit is een dag van samen-werken en plezier maken met cursus-collega’s. We vieren ons leven in muziek. Misschien kunnen we een eindstuk componeren?

Data

Duur training: 1 dag
Tijd: 09.30 uur- 17.00 uur

Cursus op aanvraag

Investering

€ 265,- inclusief materiaal, koffie/thee

Eerst even overleggen? Neem gerust contact met ons op.

Optie 1: Bel me terug

We bellen je graag terug om even het gesprek met je aan te gaan. Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Optie 2: Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek gaan we met jou in gesprek over je leervraag en kunnen we je een persoonlijk leerplan aanbieden die aansluit bij jouw leerbehoefte.

Meer informatie

Optie 3: Gratis kennismaken

Regelmatig geven we op meerdere locaties in Nederland gratis informatiemomenten waar je met ons kunt kennismaken en waar jij je vragen kunt stellen.

Meer informatie

Deze training binnen jouw organisatie?

We komen graag langs om in een vrijblijvend gesprek te bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze training (of een andere training/opleidingen) binnen jouw organisatie te geven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze trainingen en opleidingen binnen (een deel van) je organisatie te houden? Laat je gegevens hier achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 0299-743481.

Bel mij terug voor incompany aanvraag

Bel me terug