Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Lifestyle

ITAN | LIFESTYLE


  • Veerkracht bij Verlies

In ons leven komen we meerdere malen in aanraking met het ervaren van verlies. Verlies is er niet alleen als een dierbare van je overlijdt maar ook bij ontslag, een scheiding of bijvoorbeeld een verhuizing. Met het ene verlies kun je beter om gaan als met het andere. Het verwerken van verlies, het rouwen, leidt meestal tot een nieuwe invulling van je leven. Een nieuwe invulling waarin je het verlies meeneemt als ervaring, en gebruikt om je leven weer zin te geven.
Meer informatie

De tijd vliegt! Het leven gaat in een sneltreinvaart, voordat je het weet is een deel van de reis voorbij en ben je onderweg naar het volgende station. Hoe fijn is het dan om even uit te stappen en te kijken of je nog wel in de juiste richting reist? Een pas op de plaats om te kijken of je nog je passie volgt? Weet jij waar je passie ligt? Of ben je die onderweg kwijtgeraakt? In een training van vier dagdelen gaan we graag met jou op zoek naar je passie en de mogelijkheden om je passie (weer) onderdeel van je levensreis te laten zijn.

Meer informatie


De workshop gaat over mijn kwaliteiten en hoe ik ze bewust kan inzetten. Het gaat ook over die dingen doen die echt belangrijk voor me zijn. Is er een reden dat ik ze niet doe? En de workshop gaat over het terughalen of stoppen van weglekkende energie. We ontdekken wat energie lekken zijn en wat we er aan kunnen doen. Hoe blijf ik in balans? Hoe houd ik de balans?

Meer informatie

 


Hoe klinkt mijn leven? Klinkt het als muziek in mijn oren?
 Hoe zou ik graag willen dat het klinkt?


 Aan de hand van ons leven op dit moment gaan we samen muziek maken.
 Muziek is helend, werkt transformerend. Hoe klinkt mijn leven als ik het zou zingen? Of zou spelen op een instrument? Of hoe klinkt mijn leven in een ritme(bijvoorbeeld met kleine of percussie instrumenten)?

Meer informatie