Contact: ‭06-30 54 54 03‬

ITAN-Academie werkt!

ITAN-Academie werkt!
7 augustus 2017 willem

ITAN ACADEMIE: Gepersonaliseerde Trainingen & Maatwerkprogramma's

ITAN ACADEMIE studenten zijn tevreden over vernieuwde, modulaire NLP Opleidingsprogramma! 

Een jaar lang volgden zij een modulaire, gepersonaliseerde en eigentijdse leergang met modulen Neurolinguistiek, Transactionele Analyse, Karakterstructuren, systemisch werken, werken met algoritmen, coachen en trainen. Een uniek opleidingsprogramma gebaseerd op het verwerven van kennis, aanleren van vaardigheden en toepassingsmogelijkheden in persoonlijke en professionele relaties. Vanuit verschillende disciplines en invalshoeken naar de ontwikkeling van de eigen persoonlijkheid kijken, geeft inzicht en nieuwe mogelijkheden bestaande, vaak onbewuste, patronen in stemming en gedrag te wijzigen en aan te passen. Herkennen, erkennen, bewust bekwaam worden in het integreren van levensverrijkers in het dagelijks leven met als doel, Persoonlijke groei, liefde en geluk.

Op vrijdag 8 september doen de cursisten hun praktijkexamen door een introducee te begeleiden met het toepassen van verschillende NLP, TA interventies. Zo brengen zij het geleerde in praktijk. Zij ontvangen zowel het NLP Practitioner certificaat als het certificaat voor trajectlijn 1/leergang 1 binnen de Post HBO opleiding Persoonlijk Leiderschap en Relatiemanagement. Doorstuderen aan de academie kan. Staat het 1e jaar in het teken van IK, in het tweede jaar brengt trajectlijn 2 de verdieping en verbreding in kennis, vaardigheden en gedrag in relatie tot de ander.

ITAN ACADEMIE is een samenwerkingsverband tussen ITAN NLP Opleidingen en On-NLP. Het beste uit beider opleidingsprogramma, door de betere hoog en veelzijdig opgeleide trainers met onderwijsbevoegdheid  op diverse vakgebieden binnen  de persoonlijke ontwikkelingsbranche.

Milko Steenmeijer, hoofddocent aan de ITAN-academie: ‘NLP opleidingen en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zijn er genoeg. Een professionele, eigentijdse en modulair gepersonaliseerd opleidingsprogramma bestaat nu ook in de ITANACADEMIE’.

Jolanda van der Meer, Opleidingsadviseur: ‘Bij de ITAN-Academie gaat het om jou, wat heb jij nodig, wat wil je beleven en ervaren en wat kunnen wij hierin voor jou betekenen? Met de modulaire opbouw kunnen we makkelijk en snel wisselen van programma inhoud en cursisten de opleiding bieden die ze op dit moment in het leven nodig hebben. Voor een cursist organiseren we de module ‘coachen in de geriatrie’, voor de ander bijvoorbeeld ‘Aarden met Paarden’. Iedere cursist krijgt een coachingstraject aangeboden, de intervisiegroepen worden begeleid. Een echt maatwerktraject dus.’

ITAN – ACADEMIE

Wil je graag meer weten over bovenstaande berichtgeving of heb je vragen over je opleiding of het voornemen om een opleiding te volgen, bel dan met On-NLP: 0299 743481  of ITAN: 06 30 54 54 03
(mailen kan ook via kantoor@on-nlp.nl of info@itan.nl)