Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Gerda heeft de tools gevonden

Gerda heeft de tools gevonden
16 juli 2018 Jolanda

Gerda heeft haar tools gevonden

In oktober 2016 begon ik met de het zoeken naar de juiste tools om eens lekker aan mijzelf te werken. Persoonlijke en Professionele ontwikkeling was het doel. Ik  volgde de NLP Practitioner/Mens in Ontwikkeling. De opleiding gaf mij  zoveel kennis, inzicht en veel vaardigheden om mijn vastgeroeste patronen los te schroeven, mijn emoties te onderzoeken en te sleutelen aan een blijer leven. Uit de ITAN toolbox haalde ik het gereedschap dat ik nodig had. In oktober 2017 besluit ik door te gaan met de Master-Coach/ Samenwerken en Ontwikkelen. Ik ruimde niet alleen mijn leven op. Ik kocht een ander huis en knapte elke ruimte zelf op. Het verven en verfrissen, timmeren en verankeren werden een soort van bijna ‘spirituele bezigheid’. Bij elke klus knapte ik en het huis zinederogen op.
De tools uit onze gereedschapskist gebruik ik om te spijkers met koppen te slaan, de tools uit de ITAN toolbox gaven mij stuk voor stuk kennis en inzicht, de kracht de handen uit de mouwen te steken, om samen te bouwen aan het mooie en goede leven.