Contact: ‭06-30 54 54 03‬

2-Daagse Training Business NLP

Gratis kennismaken Vrijblijvend adviesgesprek Data & Aanmelden

2-Daagse Business NLP

Zó is communiceren in je werksituatie super effectief!

Ben jij ook druk met je werk en een echte professional in je vak? Heb je daarin veel contact met anderen? Geef je leiding? Of ben je iemand die veel met anderen samenwerkt om doelen te bereiken?

Wil je daarbij op een doeltreffende, succesvolle en prettige manier communiceren? Effectief mensen overtuigen? Duidelijk en overtuigend kunnen zeggen wat je wilt? Op een neutrale manier, zonder negatieve effecten van onzekerheid, boosheid, frustratie of onbegrip?

Herken je het dat een gesprek met een collega, leidinggevende of medewerker soms stroef verloopt? Dat je denkt dat je op één lijn zit en dat het dan toch anders blijkt te zijn? “Hoe kan dat nou, we hebben het er toch duidelijk over gehad”? Dat je het lastig vindt om een gesprek aan te gaan over een bepaald onderwerp? Of dat je het gevoel hebt dat je niet tot de kern komt, terwijl dat wel belangrijk is?

Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Inhoud van de 2-daagse Business NLP
In deze Business NLP training staat veel leren door inzicht, oefenen en plezier centraal.
Hoe neem jij je (werk)omgeving in je op, hoe is je taalgebruik en welke invloed heeft dit op dit jouw gedrag en communicatie? Je krijgt inzicht in de werking van communicatie, onderzoekt jouw manier van communiceren en het effect hiervan op anderen. Immers: het effect van je communicatie is de respons die je krijgt.

Je leert hoe je jouw communicatie doelgericht en effectief kunt veranderen. Hoe je optimaal kunt afstemmen op je gesprekspartner door taalgebruik en fysiologie en hoe je gebruik kunt maken van verschillende waarnemingsposities. Je leert met welke filters je in je werkomgeving kijkt en wat je belemmert in effectieve, plezierige en succesvolle communicatie in je werk. Met specifieke technieken leer je door te vragen, ervaringen te structureren en in een ander kader te plaatsen.

Business NLP: wat kun je er mee?
Na deze workshop beschik je over direct toepasbare technieken om je eigen communicatieve vaardigheden een boost te geven en effectief te communiceren.

Doelgroep
De Business NLP workshop is geschikt voor iedereen die het effect van de eigen communicatie in werksituaties wil vergroten. 

Data
Duur opleiding: 2 dagen
Tijden: van 09.30 tot 17.00 uur
Geen aanstaande evenementen

Investering

€ 579,- inclusief lunches en opleidingsmateriaal

Eerst even overleggen? Neem gerust contact met ons op.

Optie 1: Bel me terug

We bellen je graag terug om even het gesprek met je aan te gaan. Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Optie 2: Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek gaan we met jou in gesprek over je leervraag en kunnen we je een persoonlijk leerplan aanbieden die aansluit bij jouw leerbehoefte.

Meer informatie

Optie 3: Gratis kennismaken

Regelmatig geven we op meerdere locaties in Nederland gratis informatiemomenten waar je met ons kunt kennismaken en waar jij je vragen kunt stellen.

Meer informatie

Deze training binnen jouw organisatie?

We komen graag langs om in een vrijblijvend gesprek te bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze training (of een andere training/opleidingen) binnen jouw organisatie te geven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze trainingen en opleidingen binnen (een deel van) je organisatie te houden? Laat je gegevens hier achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 0299-743481.

Bel mij terug voor incompany aanvraag

Bel me terug