Contact: 0299-743 481

Effectief

ITAN | EFFECTIEF


Deze praktische 4-daagse training geeft inzicht in hoe communicatie werkt. Of je nu ondernemer bent, werkt in het onderwijs, de zorgsector, bij een gemeente, of bij welk ander bedrijf dan ook, iedereen heeft te maken met communicatie. Je ontdekt enkele NLP-technieken om nog effectiever met medewerkers, leerlingen, collega’s, cliënten, klanten en met jezelf te communiceren. Het geeft je mogelijkheden om in je werk en/of privé anders te kijken naar jezelf, anderen en gebeurtenissen.

Meer informatie


Ben jij ook druk met je werk en een echte professional in je vak? Heb je daarin veel contact met anderen? Geef je leiding? Of ben je iemand die veel met anderen samenwerkt om doelen te bereiken? Wil je daarbij op een doeltreffende, succesvolle en prettige manier communiceren? Effectief mensen overtuigen? Duidelijk en overtuigend kunnen zeggen wat je wilt? Op een neutrale manier, zonder negatieve effecten van onzekerheid, boosheid, frustratie of onbegrip?

Meer informatie

 


Ieder mens ontwikkelt vroeg in het leven bepaalde karakterstructuren om zich te beschermen. Deze driedaagse training geeft inzicht in de zes karakterstructuren. Hoe ontstaan ze en wat is de invloed van het familiesysteem? Tot welke patronen en welk maskergedrag leiden ze? Wat is de kracht ervan en wat is de taak? Kennis en besef van karakterstructuren is waardevol voor je persoonlijke ontwikkeling en in het werken met anderen.

Meer informatie

 


Deze training is een inspirerende gezamenlijke beschouwing van menselijke gedragspatronen in relatie tot je eigen voorkeuren. De training is een prachtige aanvulling op Transactione Analyse (en omgekeerd). Transactionele Analyse kijkt vooral naar de ontwikkeling van mensen (nurture) en de typologie kijkt vooral naar hoe mensen worden geboren (nature). En natuurlijk liggen daar verbanden tussen.

Meer informatie

 


Werken aan oplossingen. Het probleem loslaten en de oplossing omarmen in je gesprekken, daarover gaat deze eendaagse training. Welke vragen stel je, wat voor opdrachten geef je mee, hoe meet je vooruitgang en hoe geef je complimenten?

Meer informatie

 


Wat is wijsheid? Voor mensen die veel willen bereiken, op een gemakkelijke manier!

 Hoe besteed ik mijn tijd? 
Waaraan besteed ik mijn tijd? En waarom?
 Wat is belangrijk in mijn leven (en heb of maak ik daar tijd voor)? Waarom niet?

 En we proberen de vragen te beantwoorden: Wie ben ik? Van waaruit leef ik?
 Wat geeft me energie?

Meer informatie

 


Alles is energie. Mijn leven stroomt! Of kan het beter? Het begint in mijn bewustzijn met mijn gedachten en opvattingen, over ‘wat dan ook maar’! Al mijn opvattingen, gedachten hebben een oorsprong. Op het moment in mijn leven dat iets speelde heb ik een keuze gemaakt. Die keuze kan een gezonde uitwerking op me hebben gehad, of een minder gezonde. Allemaal hebben we veel dingen (aan)geleerd. Sommige dingen zijn voor mij wellicht heel ‘normaal’, omdat ik ze zo goed en zo lang al ken en ze heel vertrouwd voor me zijn. Maar, misschien zijn ze helemaal niet zo gezond.

Meer informatie