Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Veranderkunde

Gratis kennismaken Vrijblijvend adviesgesprek Aanmelden

Veranderkunde & Leiderschap

Veranderkunde & Persoonlijk & Professioneel Leiderschap

Binnen  de ITAN Academie  zijn alle leer- communicatie- verander- en leiderschapsmethodieken zoals, NLP, TA, LEAN, Agile, Systemisch werken, Inzicht in Menstypen, Karakterstructuren, Coaching, werken met Metaforen en meer gebundeld tot een waarde(n)vol opleidingsprogramma. Een opleiding waarmee jij een gelukkig en passievol leven vormgeeft. Deze opleiding bestaat uit 3 leergangen met in elke leergang acht modulen. Elke leergang en iedere module is los te volgen. Je kunt in het 1e jaar beginnen, maar ook in het 2e of 3e jaar. Je kunt alleen de NLP modulen volgen, of juist die van TA of Systemisch werken. Jij kiest samen met de opleidingsadviseur jouw opleidingsprogramma. Tijdens de opleiding werk je samen met anderen en met jouw personal coach.

Veranderkunde
In acht modulen per jaar krijg je veel invalshoeken van waaruit geleerd wordt. We zetten meerdere ontwikkelingstechnieken en methodieken in. Vakspecialisten, gespecialiseerde docenten, trainers en coaches op het gebied van persoonlijke, professionele, beroepsmatige en organisatieontwikkeling verzorgen de verschillende modulen waardoor je een grondig inzicht en kennis verwerft over verandermanagement, leiderschap, communicatie, samenwerken en professioneel trainen. Dat resulteert in nog meer verbreding en verdieping hoe je kunt begeleiden bij veranderings- en transformatieprocessen.
Elke module begint met een theoretisch kader en geeft antwoord op de kennisvraag. Welke methodieken passen we toe en wat is de geschiedenis en oorsprong van deze methoden? Zo willen mensen best veranderen, alleen niet veranderd worden. Als je iemand zijn weerstand, angst of demotivatie hierin wilt beïnvloeden, is het fijn te weten en te leren over hoe deze stemmingen ontstaan, welke rol gedachten hierbinnen spelen en dan vaardigheden aangereikt te krijgen hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op gedachten, stemmingen en emoties.
Tijdens deze studie in veranderings- en ontwikkelingsprocessen wisselen theorie en praktijk elkaar voortdurend af. Je leert, ervaart, beleeft, oefent, analyseert, verwerft kennis en inzicht. Je werkt intensief en effectief aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en vaardigheden.

ITAN traint in alle openheid binnen de uitnodigende en professionele leeromgeving van Hogeschool Windesheim in Zwolle.

In het kort

Leergang 1

Mens & Ontwikkeling

Thema
Verbinden (ik en mijzelf)

Inhoud
Persoonlijke ontwikkeling I zelfregie I effectieve communicatie

  • Acht modulen van twee dagen
  • Vier begeleide intervisiebijeenkomsten
  • Coachingsgesprekken

Verder lezen

Leergang 2

Samenwerking & Ontwikkeling

Thema
Verbreden (ik en de ander)

Inhoud
Beroepsmatige Ontwikkeling I Relationele Communicatie I Professionele Coaching

  • Acht modulen van twee dagen
  • Vier begeleide intervisiebijeenkomsten
  • Coachingsgesprekken

Verder lezen

Leergang 3

Organisatie & Ontwikkeling

Thema
Vertrouwen,  (ik en een organisatie)

Inhoud
Verandermanagement I Transformationeel Leiderschap I Professioneel Trainer

  • Acht modules van twee dagen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Afstudeerproject naar keuze

Verder lezen

Aanvullende informatie

Locatie
Hogeschool Windesheim, Camous 2 in Zwolle.

Tijdsinvestering
Het totale opleidingsprogramma van 24 modules duurt drie jaar of minder als je wilt en kunt versnellen. Elk jaar volg je acht modules van twee dagen. De lessen vinden plaats op de vrijdagen en zaterdagen van 9.30 – 16.30 uur. Na iedere module werk je in een begeleide intervisiegroep samen met medecursisten aan je doelen en oefen en bespreek je de lesstof. Na elke 2 modules mag en kan je deelnemen aan verbredings- en verdiepingsmodules met gerelateerde onderwerpen.

Modulair programma:
Alle modulen zijn ook los te volgen. Onze opleidingsadviseur kan je helpen de juiste keuzes te maken.

Studielast per leerjaar
Studiebelasting 160 contacturen per leerjaar. Gemiddeld per module 5 uur zelfstudie en coachingstrajecten.

Coaching & Begeleiding
Een personal coach begeleidt, helpt, adviseert, stimuleert en motiveert je het gehele traject.

Certificering
Na afronden van een traject ontvang je een certificaat. Heb je alle modules succesvol afgerond, dan ontvang je het diploma Veranderkunde.

Investering

€ 3.225,- per leerjaar, inclusief boekenpakket en lunches.
€    449,- per module (2 dagen)

Eerst even overleggen? Neem gerust contact met ons op.

Optie 1: Bel me terug

We bellen je graag terug om even het gesprek met je aan te gaan. Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Optie 2: Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek gaan we met jou in gesprek over je leervraag en kunnen we je een persoonlijk leerplan aanbieden die aansluit bij jouw leerbehoefte.

Meer informatie

Optie 3: Gratis kennismaken

Regelmatig geven we op meerdere locaties in Nederland gratis informatiemomenten waar je met ons kunt kennismaken en waar jij je vragen kunt stellen.

Meer informatie

Deze training binnen jouw organisatie?

We komen graag langs om in een vrijblijvend gesprek te bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze training (of een andere training/opleidingen) binnen jouw organisatie te geven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze trainingen en opleidingen binnen (een deel van) je organisatie te houden? Laat je gegevens hier achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 0299-743481.

Bel mij terug voor incompany aanvraag

Bel me terug