Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Adviesgesprek & Persoonlijk Opleidingsplan

Adviesgesprek

In één gesprek weten wat je nodig hebt

Wil je graag eerst met onze opleidingsadviseur bespreken of overleggen waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt? Wil je graag eerst wat extra bevestiging voordat je een keuze maakt voor een opleiding of training? Samen komen we er uit!

In een persoonlijk gesprek ga je ontdekken wat je zelf nodig hebt en hoe jouw persoonlijk opleidingsplan er uit ziet.

Gun jezelf duidelijkheid!

Het is fijn te weten waar je aan toe bent, wat je doel is en wat je daarvoor nodig hebt. Het geeft je rust om het avontuur aan te gaan. Gun jezelf die rust en vraag een gesprek aan.

En de kosten?

Onze passie is om jou verder te helpen. ‘Verder komen’ begint bij een doel voor ogen hebben. Wij willen je op een laagdrempelige en persoonlijke manier helpen. Laagdrempelig betekent ook financieel laagdrempelig. Daarom is het adviesgesprek geheel vrijblijvend!

Nog zekerder van je zaak

Wil je nog zekerder zijn over wat je nodig hebt? Wij kunnen je naar aanleiding van het gesprek een talentscan aanbieden, die je inzicht geeft in jezelf, je talenten en je leerdoelen. Begin je daarna bij ons met een opleiding of training, dan brengen we de kosten van de talentscan in mindering, zodat je hier uiteindelijk ook niks voor betaald hebt.

Geen losse eindjes

Bij ons zijn er geen losse eindjes. Als je een gesprek of talentscan hebt gehad, ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Natuurlijk zien we je graag terug bij een van onze trainingen of opleidingen. Het is helemaal aan jou. Je bent nergens toe verplicht en voel je welkom!

Adviesgesprek aanvragen

Investering

Het eerste adviesgesprek is gratis. Wil je naar aanleiding van het gesprek graag een talentscan, dan kost dat € 95,-. Start je daarna bij ons met een training of opleiding dan brengen wij de kosten van de talentscan in mindering op de kosten van de training of opleiding.

Aanvullende informatie

Een adviesgesprek voor jouw organisatie?

We komen graag langs om in een vrijblijvend gesprek te bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze training (of een andere training/opleidingen) binnen jouw organisatie te geven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze trainingen en opleidingen binnen (een deel van) je organisatie te houden? Laat je gegevens hier achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 0299-743481.

Bel mij terug voor incompany aanvraag