Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Academie

ITAN | ACADEMIE

Gecertificeerde opleidingen om over een langere periode opbouwend bezig te zijn met jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De ITAN Academie is een samenwerkingsverband tussen ITAN en ON-NLP. Beide opleidingsinstituten hebben de krachten gebundeld en een krachtig, eigentijds opleidingsprogramma voor Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling gerealiseerd.

Lees meer

samenwerken milko

Master Coachopleiding

Het beste uit het Master en het Coach opleidingsprogramma, gecombineerd in een geheel vernieuwde opleiding. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van NLP, TA, Hypnotherapie, Mindfulness, Coachen en meer.

Lees meer


Post HBO voor Persoonlijke Ontwikkeling en Professionele Communicatie. ITAN heeft al haar opleidingskrachten, NLP, TA, Systemisch werken, Inzicht in Menstypen, Karakterstructuren, Coaching, werken met Metaforen en meer gebundeld tot een waarde(n)vol opleidingsprogramma. Een opleiding waarmee jij een gelukkig en passievol leven vormgeeft. Deze opleiding bestaat uit 3 trajectlijnen met 24 modulen en meerdere keuzemodulen. Gedurende deze opleiding werk je samen met anderen en met jouw personal coach. Tijdens deze studie in veranderings- en ontwikkelingsprocessen wisselen theorie en praktijk elkaar voortdurend af. Je leert, ervaart, beleeft, oefent, analyseert, verwerft kennis en inzicht. Je werkt intensief en effectief aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en vaardigheden.

Meer informatie


Effectieve communicatie en persoonlijke groei voor Onderwijsprofessionals. De opleiding Onderwijs Communicatie bij ITAN is een praktische en inspirerende opleiding waarin communicatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Voor onderwijsprofessionals is een effectieve professionele relatie met kinderen, leerlingen, studenten en met ouders, collega’s essentieel. In veel teams binnen het onderwijs, groeit het besef dat zo’n relatie wordt opgebouwd via Onderwijs Communicatie en dat ‘beter communiceren’ te leren is.

Meer informatie

Vind je een meerdaagse opleiding (bijvoorbeeld 18 dagen NLP Practitioner of 16 dagen NLP Master Practitioner) te lang? Ons modulair aanbod biedt uitkomst.

Meer informatie

 


Wil je graag eerst met onze opleidingsadviseur bespreken of overleggen waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt? Wil je graag eerst wat extra bevestiging voordat je een keuze maakt voor een opleiding of training? Samen komen we er uit!

In een persoonlijk gesprek ga je ontdekken wat je zelf nodig hebt en hoe jouw persoonlijk opleidingsplan er uit ziet.

Meer informatie