Contact: ‭06-30 54 54 03‬

Systemisch Werken

Systemisch Werken

Werken met opstellingen

Wil je meer leren over systemisch werken, zelf werken met opstellingen en je persoonlijke ontwikkeling verrijken? ITAN biedt een basistraining Systemisch Werken van acht dagen. Tijdens deze training leer je kijken naar de natuurwetten, dynamieken, symptomen en oplossingen voor systemische vragen en leer je opstellingen begeleiden. Tijdens de training werk je met je eigen familiesysteem en persoonlijke geschiedenis.

Inhoud training Systemisch Werken
In deze achtdaagse training Systemisch Werken leer je de uitgangspunten van systemisch werken. Naast het werken in groepen is er ook aandacht voor toepassing in één-op-één begeleiding. De nadruk ligt in deze dagen op inzicht in je eigen familiesysteem. Onder meer de volgende thema’s komen aan bod:

  • Ordening van de liefde
  • Ouders en kinderen
  • Relaties
  • Leven en dood
  • Jij en je werk

Systemisch Werken: wat kun je er mee?
Een training Systemisch Werken kan je diverse inzichten en resultaten opleveren:

  • Je krijgt inzicht in de dynamieken van systemisch werken.
  • Je leert opstellingen begeleiden.
  • Je ervaart zelf meerdere opstellingen.
  • Je krijgt meer inzicht in je eigen familiesysteem.
  • Je ontwikkelt je kennis over opstellingen en je leert systemisch te denken.

Lezen over Systemisch Werken?
Bij de training ontvang je het boek Gezonde verhoudingen van Indra Torsten Preiss. Tijdens de trainingsdagen zijn Nederlandstalige boeken over systemisch werken aanwezig om in te kijken.

Data

Duur opleiding:  4 dagen
Tijden: van 09.30 tot 17.30 uur

Geen aanstaande evenementen

Investering

€ 825,- inclusief boek, manual en lunches.

 

Data & Aanmelden

Eerst even overleggen? Neem gerust contact met ons op.

Optie 1: Bel me terug

We bellen je graag terug om even het gesprek met je aan te gaan. Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Optie 2: Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek gaan we met jou in gesprek over je leervraag en kunnen we je een persoonlijk leerplan aanbieden die aansluit bij jouw leerbehoefte.

Meer informatie

Optie 3: Gratis kennismaken

Regelmatig geven we op meerdere locaties in Nederland gratis informatiemomenten waar je met ons kunt kennismaken en waar jij je vragen kunt stellen.

Meer informatie

Ervaringen van cursisten

‘Mooie combinatie tussen kennis en zelf ervaren.’

Irene, trainer/coach

‘Een mooie ontdekkingsreis door het innerlijk. Erg leerzaam en warm.’

Anne, secretaresse

‘Prachtig hoe je middels een ogenschijnlijk simpele methode diepe lagen van je bewustzijn aan kunt boren en hierop heling aan kunt brengen.’

Christien

‘Een verrijking van mijn persoonlijke ontwikkeling. Zeer tevreden over de inhoud, vormgeving en locatie van de opleiding.’

Ben, mediator/adviseur/coach

Deze training binnen jouw organisatie?

We komen graag langs om in een vrijblijvend gesprek te bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze training (of een andere training/opleidingen) binnen jouw organisatie te geven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze trainingen en opleidingen binnen (een deel van) je organisatie te houden? Laat je gegevens hier achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 0299-743481.

Bel mij terug voor incompany aanvraag

Bel me terug